6 Şubat 2011 Pazar

Akıllı kalemle söz de uçmaz yazı da !

Derste, okulda, toplantıda, orda burda not alırken zorlanıyormusunuz? Ya da notların başını alıp sonunu kaçırıyormusunuz ? Eğer bu sorulara cevabınız EVET ise; Pulse Smartpen tam sizlik.

Smartpen bir kalemin işlevinden daha fazla özellik sunuyor. Kalemin ucunda bulunan kamera, aldığınız notları kendi hafızasına depoluyor. Ayrıca kalemin mikrofon özelliği, ortamdaki tüm sesleri kayıt altına alıyor. Yani bilgisayara aktardığınızda aldığınız nottaki herhangi bir kelimenin üstüne tıklayınca o kelimeyi yazdığınız sırada ortamda bulunan sesleri de dinleme özelliğine sahip olabiliyorsunuz.


Sadece 1 kalemle yazdığınız herşey hem yazılı hem de sesli kayıt altına alınıyor. Smartpen'i aldığınızda kendi not defteride paketten çıkıyor. Bu kalem ve defter'le harika notlar tutabilirsiniz..
Ahh ahh mezun olmama son dönem kalmışken böyle bir ürünle karşılaşmam şaka mı? daha önce olsaydı da harikalar yaratsaydım :)


Pulse Smartpen'i daha fazla incelemek isterim ve nerelerde bulabilirim diye merak ediyorsanız buraya tık tık lütfen.

NOT: Sevgililer Gününde sevgilinizin işine yarayacak güzel bir ürün arıyorsanız smartpen çok güzel bir fikir olabilir..

Sevgiler, yorumlarınızı beklerim :)

4 yorum:

BÜTÜ dedi ki...

Kalem alma fikri cok orjinalmis canim.

IvırZıvır Kraliçesi dedi ki...

Di mi bence de:) Yorumun için teşekkürlerr cnm

Unknown dedi ki...

süpermiş çok beğendim gördüğüm ben öğrenciyken neredeydin dedim içimden dışımdan...

IvırZıvır Kraliçesi dedi ki...

Aynı his bende de oldu inan:) yarım dönemim kalmış- ki not almak için telefondan seslermi kaydetmedim çok şeyler denedim:) kısssmett yeni nesillereymiş:P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...